Om mig

Jeg er en kvinde (lidt mere end) midt i livet med erfaring, empati og masser af livets vidunderlige, men også benhårde udfordringer på mit livs CV. Jeg er oprindelig uddannet journalist, og arbejder nu som selvstændig rådgiver.

Jeg er uddannet coach hos ID Academy. Jeg har et særligt hjerte for unge mennesker – som jeg har specialiseret mig i under min uddannelse.
Vores hus har altid været hjemsted for mine børns unge venner, når de har haft det svært derhjemme eller på anden måde har haft ondt i livet. Derfor har jeg et hav af bonus- og ekstra børn, der har deres gang hos mig. Herudover arbejder jeg flere gange årligt som teamleder på Camp True North – der er selvudviklingscamps for unge mennesker med fokus på at skabe retning og selvværd.

Derudover er jeg også: mor, løber, havedame, korsanger, whistspiller, yogi, rodehoved, vinterbader, nøjsom, madøre, igangsætter, saunagusmesterinde, forfatter – tænker og tvivler….

Om min uddannelse:
Coach-uddannelsen hos ID-Academy er Danmarks mest omfattende og varer 1,5 år.

Fokus er bl.a. på det integrale – altså at vi som mennesker både er vores krop, vores følelser og vores tanker – ikke kun en af delene. For mig giver det så meget mening, at vores krop og vores hoveder hænger sammen og er dybt forbundne.

Over ni moduler á fire dage lærer vi bl.a. om fremtidsvisioner, fortidens betydning, relationer, roller og skyggesider, personligt lederskab, stress og sundhed, kommunikation, gruppedynamikker, branding og certificering.

Udover de ni moduler kræves bl.a. følgende for at modtage certificering:

  • 15 timers egen-coaching ved en professionel ID coach
  • 25 timers klientcoaching med egne klienter
  • 35 timers netværks- og øvegruppetræning
  • Deltagelse i alle 6 x 4 timers supervisioner

Der er altså tale om en ganske omfattende uddannelse, der så bygger ovenpå den uddannelse, jeg i forvejen har samt selvfølgelig min livserfaring.