Praktisk info:

 

Hvad er coaching ?

Coaching er en samtaleform, hvor jeg kan hjælpe dig med at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling og i det hele taget hjælpe dig med at skabe de forandringer, du har brug for. Udgangspunktet for vores samtale vil meget ofte være: Hvad vil du opnå?

Som coach benytter jeg mig at forskellige spørgeteknikker og værktøjer ud fra en overbevisning om, at svarene findes i dig selv.

Det kan dog af og til være svært at vide, præcis hvad man selv vil.
Derfor er det min opgave at stille de rette spørgsmål, der gør dig bevidst om, hvad du egentligt vil. Men også hvilke forhindringer der er, for at nå et givent mål. Jeg kan hjælpe med at anskue tingene fra en helt ny vinkel. Og dermed kan din udfordringer pludselig stå i et helt nyt lys.

Jeg sætter fokus på dine ressourcer – de velkendte og dem, der lever i skyggen. Jeg hjælper dig med at få øje på dybere potentialer og med at få fat i det ulevede liv i dig – som en vej til at få øje på nye muligheder i hverdagen og livet generelt.

I sessionerne sætter vi mål og retning. Der kan derfor ofte være nogle opgaver, som du skal arbejde med, eller noget du skal afklare, for at sætte ”turbo” på dit forløb. Som coach giver jeg løbende feedback og sikrer, at processen giver mening og gør en forskel for dig på vej mod målet.

De emner, der kan coaches om er uendelige. Det kan være konkrete mål, du gerne vil nå eller det kan være uhensigtsmæssige mønstre, du vil ændre. Man kan også arbejde med en relation til et menneske, som på en eller anden måde er problematisk.

Eksempler på emner kunne være:

  • Hvad skal jeg efter gymnasiet eller mit sabbatår?
  • Hvordan finder jeg ud af, hvad jeg har lyst til og hvad jeg er god til?
  • Dårlige vaner – rygning, alkohol, (for mange) fester
  • Eksamensangst
  • Fra drøm til virkelighed
  • Relationer – nye roller til dig og dine forældre

Coaching er IKKE terapi og egner sig ikke til alvorlige psykiske udfordringer som angst, depression eller traumer. Her henviser jeg til en uddannet psykolog eller psykoterapeut.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness handler om at rette din komplette opmærksomhed mod det nuværende øjeblik på en åben og ikke-dømmende måde.At slippe tankemylderet og få ro.

Opmærksomhed kan rettes både indad og udad. Følelser, kropsfornemmelser, tanker er eksempler på ting, der foregår inden i dig. Opmærksomhed på en samtale, vindens susen i træerne eller en fugls sang er eksempler på at opmærksomheden rettes udad.

Det lyder let at rette opmærksomheden bestemte steder hen, men ofte bliver vores opmærksomhed forstyrret af vores tanker uden at vi egentlig lægger mærke til det.  

Tanker er praktiske og vigtige, men kan også forhindre os i at være nærværende med vores kæreste, venner, børn. Mange af os kan have svært ved at stoppe tankemylder. Det kan gøre os triste, usikre og vrede på os selv. Den gode nyhed er, at det kan trænes.

Mindfulness lærer os at håndtere disse problematiske tanker ved at fokusere vores opmærksomhed på det øjeblik, der er lige nu.

Trine Baadsgaard

kontakt@trinebaadsgaard.dk
M +45 20 67 63 45

Priser:
Coaching: 850 kr. pr. time

Mindfullness: 250 kr. for 1,5 time på et lille hold med max. 6 personer

 

 

 

En coachingsession varer 1 time

Er du interesseret kan vi også tage en session over Skype.

Coachingen er gratis, så længe jeg er under uddannelse. Jeg vil sætte pris på, hvis du efterfølgende kort vil beskrive, hvordan det har været. Så jeg er sikker på, at jeg lærer noget og kan forbedre mig.

Alt vi taler om er selvfølgelig fortroligt. De noter jeg evt. tager indeholder altid kun dine initialer og vil derfor ikke kunne genkendes af uvedkommende.

Afklarende samtale
Jeg tilbyder altid en afklarende telefonsamtale, hvor vi kan tale om dine udfordringer og du kan fornemme, om du har lyst til at gå videre med mig.

Jeg har åben telefon tirsdag og fredag ml. 8 og 9. Mit nr. er 20676345.